ארגנתם וטרחתם ובדקתם והשוותם כי אתם כאלו שאכפת להם, אכפת לכם מהחברה שאתם עובדים בה ואתם רוצים שהסדנה או הכנס שאתם מארגנים יעברו חלק! כי לכם חשוב שכולם יצאו מרוצים.
אז היי, לנו אכפת ממכם! אכפת לנו שכל מה שאתם עושים יצליח, שתרגישו שיש מי שדואג לכם ומבין מה אתם צריכים.
קבלו את חמשת הטיפים החשובים ביותר בכל ארגון סדנה או כנס"
1. גיבוי גיבוי גיבוי – תדאגו לקבל אליכם גיבוי של כל חומרי ההרצאה (רצוי גם על דיסק און קי וגם לפטופ). אם יש לכם מצגת או סרטון או כל דבר שכלול בו "טכנולוגיה" תמיד תשמרו אצלכם עוד אמצעי להקרין/להשמיע אותו. לכו תדעו אם המרצה פתאום ישכח את הלפטופ שלו בבית…
רצוי להשתמש בתוכנות שקיימות בכל מחשב ובפונטים חינמיים שנמצאים גם במחשבים אחרים. אם אתם משתמשים בתוכנה מיוחדת או בפונט קנוי לא תוכלו לעבוד ממחשב אחר…
2. תבחרו ספק אחד – בכל הנוגע לארגון סדנה או הפקת כנס, תמיד עדיף לרכז את כל מה שאתם צריכים מספק אחד. מישהו שייתן לכם פתרון כולל ולא תצטרכו להתנהל מול גופים שונים. עבודה מול כמה ספקים מסרבלת משמעותית את הארגון. תחשבו למשל שאתם מביאים כיבוד חיצוני אבל המקום שאתם מתארחים בו לא ערוך לכך? הכיבוד יגיע ולא יהיה לו מקום, לא יהיה לאנשים איפה לאכול ועוד צרות אחרות.
3. תעשו תיאום ציפיות עם המקום שבו אתם מתארחים – אל תשאירו קצוות פתוחים לרגע האחרון כי ברגע האחרון תמיד יש דברים אחרים שצצים ויוצרים לחץ מיותר. אם חשוב לכם למשל לשבת בצורה מסוימת, או שאתם מדמיינים אתכם יושבים בשולחן בכניסה לכיתה ומקבלים את הבאים, תדאגו לבקש זאת מראש. כך תחסכו לעצמכם לחץ מיותר כאשר אתם מגיעים להרצאה.
4. כיבוד – אם אתם מזמינים כיבוד תבררו אם יש לכם בקהל אנשים עם רגישויות מסוימות, בקשות כשרות מיוחדות או אלרגיות. זה לא נעים להגיע לסיטואציה שבה כולם אוכלים ורק משתתף אחד או שניים יושבים בצד רעבים…
5. תבררו את סידורי החנייה והתחבורה הציבורית באזור מראש – אם יש משהו שיכול להרוס למשתתף את היום, זה להגיע עם הרכב, לחפש עוד 30 דקות חניה ובסוף למצוא חניון ב85 ₪ במרחק רבע שעה הליכה. חשוב לשים לב שאם אנשים מגיעים מרחוק יש גם אפשרות להגיע בתחבורה ציבורית.
לצפייה במגוון האולמות והכיתות לחצו כאן