לובי עם אי להגשת כיבוד במרכז החלל. בלובי יש חלונות, עמדה לפינת קפה, מתקן מין

mycampus אולם כנסים קטן

הדברים הקטנים שכדאי לבדוק לפני הזמנת אולמות לכנסים קטנים

ציוד טכני, מחיר ומיקום גיאוגרפי – אין לנו ספק כי את שלושת אלו בהכרח תבדקו לפני שתסגרו אולם לכנס שאתם עורכים ומארחים. לא שאלו לא חשובים (הרי שהם חשובים מאד!), אלא שישנם דברים נוספים שכדאי לקחת בחשבון, שכן תרומתם לחוויית ורווחת האורחים בכנס, אדירה. אנחנו ב-My Campus שמחים לשתף אתכם בכמה טיפים קטנים, שאימוצם יעשה הבדל גדול (מאד). 

התרשמתם ממספר אולמות לכנסים קטנים ואתם קרובים להכרעה? הבטיחו כי באולם הכנסים שתבחרו יש גם את הדברים הבאים. 

אולמות לכנסים קטנים חייבים לכלול את הדברים הבאים

אתם רוצים את המשתתפים בכנס נינוחים, מחייכים, מעורבים ומרוצים. השאלה הגדולה היא עד כמה (אם בכלל) יש לכם שליטה על שביעות רצונם הכללית? הצלחה של כנס נשענת על המון דברים, בין היתר על האולם בו אתם צפויים לארח אותו. ולכן, חשוב שתעניקו חשיבות גדולה לדברים הגדולים והקטנים כאחד. אם כן, לפניכם 3 דברים שלא בטוח שהענקתם להם חשיבות, אך חשיבותם – גדולה מאד:

  • לובי אירוח – בכנסים, כמו בכנסים, נהוג לערוך קבלת פנים קצרה וחמימה, נהוג לרשום את המשתתפים בכניסה ולעיתים נדרש איזור מכירה מחוץ לאולם. במעמד ההשוואה בין אולמות לכנסים קטנים, בדקו באיזה אולם ישנה רחבת קבלת פנים / לובי לאירוח האורחים המגיעים לכנס. למרות שהלובי יארח רק חלק קטן  מהאירוע, יש לו השפעה אדירה על עיצוב החוויה הכללית של המשתתפים, על יצירת אווירה מעוררת השראה ועל הרצון של המשתתפים להשתתף באירועים עתידים שתקיימו.  
  • חלונות באולם – אנחנו יודעים, יתכן שאתם תוהים לעצמכם כעת: "חלונות? אני באמת צריך לבדוק אם יש באולם הכנסים חלונות?", והתשובה היא שכן ויש לכך הסבר. לרוב, כנסים מתחילים בשעות הבוקר המוקדמות וגולשים לשעות הצוהריים והערב. ומדוע אנו מציינים זאת? משום שחלל המואר על ידי אור השמש, בהכרח נעים, "מעורר" ומזמין יותר מחללים "אטומים". באותה הנשימה, בתקופה בה נגיף הקורונה עוד כאן, ישנה חשיבות אדירה לאוורור החללים וישיבה בחללים פתוחים במידת האפשר. 
  • עיצוב מודרני-עדכני – כנסים נפרסים על פני שעות ארוכות ולעתים גם על פני ימים. מכאן, שהנרשמים לכנס צפויים לבלות באולם הכנסים לא מעט זמן. אתם, כמארחי-מנהלי הכנס, רוצים להבטיח בעבורם שהות לא פחות ממושלמת. ומה יבטיח שהיא אכן תהיה מושלמת? בין היתר, עיצובם של אולמות לכנסים קטנים. התרשמו מהתמונה הכוללת, אך גם מכל אלמנט-רהיט עיצובי כדוגמת הכיסאות, שולחנות, חיפוי הרצפה, אריחי האקוסטיקה שעל הקירות, גופי התאורה וכן הלאה. בעוד אחריותכם היא על תוכנו של מה שבתוך הקנקן, אחריותנו היא להבטיח את האיכות של כל המעטפת הדרושה לכם.

לצפייה במגוון האולמות והכיתות לחצו כאן

להזמנות ופרטים נוספים

אנו פה כדי לתת לך את כל המעטפת הנדרשת להצלחת העסק שלך.






    יש לרדת בתחנה בגשר מול קניון איילון ברמת גן ולרדת במדרגות הצמודות לתחנה.
    משם ממשיכים לאורך הרחוב. המתחמים יהיו משמאלכם.

     

    קווי דן

    22,7,52,33,42,142,40 

    למגיעים מצפון

    עולים על רכבת לכיוון תל אביב, יורדים בתחנת האוניברסיטה ומחליפים לרכבת שמגיעה לתחנת "רמת החייל – בני ברק".

    למגיעים מדרום

    באפשרותכם לעלות על רכבת ישירה ולרדת בתחנת "רמת החייל – בני ברק" או לרדת בתחנת האוניברסיטה בתל אביב ולהחליף.

    *יש להתעדכן בזמנים באתר רכבת ישראל 

    לרשותכם עומדים חניונים חינמיים ובתשלום מוזל עם מאות מקומות חנייה. החניה נמצאת בלח"י 28, לח"י 33 ובחניית תחנת הרכבת ומתחם הדיזיין סנטר. תוכלו לראות את מגוון האפשרויות במפה המצורפת. 

    הצהרת נגישות

    חברתנו שואפת לספק חווית שימוש מרבית לכלל הציבור לרבות ציבור בעלי המוגבלויות. השקענו מאמצים רבים במטרה לאפשר, להקל ולייעל את השימוש באתר בדגש על צרכי ציבור זה. אתר זה עומד בדרישות תקנות שוויון זכויות לאנשים עם מוגבלות (התאמות נגישות לשירות), התשע"ג 2013 .התאמות הנגישות בוצעו עפ"י המלצות התקן הישראלי (ת"י 5568) לנגישות תכנים באינטרנט ברמת AA ומסמך WCAG2.0  הבינלאומי.

    הסדרי הנגישות של המתחמים:

    • מעלית בכל המתחמים
    • הכניסה למעלית במתחם 21 מחייבת לעבור בדרך משופעת 
    • ישנו דלפק נגיש בשני המתחמים
    • חניית נכים אחת במתחם 21, במתחם 31 אין חניות פרטיות אך יש חניות נכים ציבוריות בחניון הסמוך לבניין. 
    • רוחב הדלתות בכל המתחמים מתאים למעבר של כיסא גלגלים
    • שירותי נכים בכל המתחמים: במתחם 21 שירותי הנכים הם בתוך המתחם, במתחם 31 שירותי הנכים הם ציבורים  
    • לולאת השראה ניידת במתחם 21 
    • בחלק מהאולמות ישנה במה למרצה/מנחה. יש לידע אותנו במידה ונדרש אולם/חדר ללא במה
    • קיים שילוט נגיש לתאי בתי השימוש
    • עמדת שירות נגישה בכל המתחמים 
    • דרכי התקשרות חלופיים לטלפון: ווטס אפ 0552751551 או מייל office@mycampus.co.il 
    • MY קמפוס אינה מספקת את שירותי התוכן של ההרצאות ועל כן במידה ונדרשים אמצעים להנגשת חומרי ההרצאה יש לפנות לגורם המארגן. 
    • בכל מקרה של קושי בהנגשה, הערה או הארה ניתן לפנות אלינו ואנו נסייע כמיטב יכולתנו. 

     

    מייל ליצירת קשר: office@mycampus.co.il

    טלפון: 03-5661166